Registrering af testperson med synlig psoriasis

Danica Skincare efterlyser 50 personer med synlig psoriasis. Vi har gennem snart 10 år hjulpet mange mennesker med psoriasis, problemet for os er at vi ikke har nogen før/efter billeder. Det eneste vi ved er, kunder med psoriasis kommer tilbage for at købe vores produkter. De siger det hjælper. Nu vil vi gerne invitere 50 personer med synlig psoriasis til at deltage i en test. Vi forventer et positivt resultatet allerede kan ses efter to ugers behandling.

Testpersonerne får gratis tilsendt følgende produkter:

100 ml. saltskrub til tør hud med mineralholdigt salt fra Det Døde Hav, udover saltet indeholder skrubben abrikoskerneolie, kokosolie, hvedekimolie og hybenkerneolie.

2 ml. ren arganolie

20 ml. shea butter

50 ml. kropsolie til tør hud, den indeholder abrikoskerneolie, hvedekimolie og hybenkerneolie

Hvis du ønsker at deltage i testen, skal du følge vores anvisning, som ligger sammen med de fremsendte produkter. Behandlingen skal påbegyndes straks efter, du har modtaget produkterne. Derudover skal du være villig til at tage et billede af dit synlige psoriasis inden behandlingen påbegyndes, samt et billede af den behandlede hud efter 14 dage.

Sådan kommer du med i testen
Tag et frisk billede af din synlige psoriasis, og fremsend det pr. email til psoriasis@saltskrub.dk, i emnefeltet skriver du dit navn og telefonnr.

Udfyld nedenstående skema og tryk tilmeld. Med denne regitrering giver du tilladelse til at billederne, samt dine kommentarer må offentliggøres på Danica Skincares websites med angivelse af dit fornavn og den by du bor i.

Hvis du er blandt de første 50 der fremsender et frisk billede med synlig psoriasis, vil vi fremsende ovenstående produkter uden udgift for dig, såfremt vi har modtaget denne registrering.

14 dage efter behandlingen er påbegyndt, er du pligtig til at fremsende et nyt billede af den behandlede hud, fremgangsmåden er beskrevet i vedlagte anvisning. Hvis du ønsker at knytte en kommantar til behandlingen, kan den sendes til psoriasis@saltskrub.dk

Såfremt vi ikke har modtaget et billede af den behandlede hud, senest 5 dage efter behandlingen er afsluttet, forbeholder vi os ret til at fremsende en faktura på kr. 300,- for de fremsendte produkter.

Blandt de testpersoner der har returneret et billede, samt fremsendt en kommentar, trækker vil lod om en samlet pakke af produkter specielt egnet til psoriasis. Alle testpersoner vil efter testen, én gang, kunne bestille produkter i vores webshop fragtfrit og med 20% rabat.

Navn:
Navn2:
Adresse:
Adresse2:
Postnr:
By:
Telefon:
Email:
Nyhedsbrev:Sæt kryds for ja tak!
Bemærkning: